Zadovoljna.si
50 Cent se je ponorčeval z računalniško obdelano fotografijo.

Novice

Fotografija, ki je razburila Beyonce

Z.C.
12. 01. 2012 10.57
19

50 Cent nadaljuje z bizarnimi objavami na Twitterju, neslano šalo si je zdaj privoščil na račun dojenčice Blue Ivy, ki se je pred kratkim rodila srečnima staršema Beyonce in Jay-Z-ju. Ameriški raper je namreč že več let v sporu z Jay-Z-jem, med drugim je izjavil, da je ta postal svetovno znan zgolj zaradi poroke z Beyonce, zadnja v nizu njegovih neokusnih šal pa je na račun komaj rojene Blue Ivy. Na Twitterju je namreč objavil računalniško obdelane fotografije, ki prikazujejo novorojenčka z glavo Jay-Z-ja.

50 Cent se je ponorčeval z računalniško obdelano fotografijo.
50 Cent se je ponorčeval z računalniško obdelano fotografijo.FOTO: Twitter

50 Cent je na svojem Twitter profilu napisal: "Vsi nekoliko pretiravate s čestitkami Jay-Z-ju in Beyonce. Blue Ivy Carter je prečudovita!" Sporočilo je opremil s fotografijo dojenčka, ki ima obraz Jay-Z-ja in še zlobno komentiral govorice, da je slavni par prodal prve fotografije svojega otroka za milijon dolarjev. "To, da jim bo nekdo plačal milijon dolarjev za fotografije njunega otroka, je navadno s****," je komentiral. Tuji mediji sicer trdijo, da računalniška obdelava fotografij ni delo 50 Centa. Tudi sam je dejal, da ne bi nikoli naredil take fotografije. "Jay-Z je zdaj najbolj srečen človek na svetu. Spomnim se, kako sem bil srečen, ko se mi je rodil sin Marquise. Nekega dne bi rad dobil še enega otroka." Pred tem je 50 Cent nazadnje provociral Jay-Z-ja leta 2010, ko se je zaobljubil, da bo kolegu speljal Beyonce in imel z njo otroke.

Beyonce in Jay-Z sta postala starša 7. januarja letos.
Beyonce in Jay-Z sta postala starša 7. januarja letos.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375