Zadovoljna.si
Trdi, da je še vedno samski, mediji pa lažejo.

Trači

Gena zaljubljen v 21-letno Štajerko?

Z.M.
11. 07. 2012 15.28
18

Gena Zeneli se je vse od medijsko odmevne ločitve od žene Nane izogibal žarometom. Skoraj smo že pozabili nanj, ko nam je ena od bralk namignila, da je 40-letnega koreografa na Štajerskem videla z 21-letno temnolasko, ki se je obnašala kot njegovo dekle. Preverili smo, ali se je plesalec res ogrel za skoraj 20 let mlajšo.

Nana in Gena – ločitev na očeh javnosti.
Nana in Gena – ločitev na očeh javnosti.FOTO: POP TV
Trdi, da je še vedno samski, mediji pa lažejo.
Trdi, da je še vedno samski, mediji pa lažejo. FOTO: osebni arhiv

Gena Zeneli se je Slovencem prikupil z nastopom v Big Brotherju, nato pa se na očeh javnosti ločeval od Nane Zeneli, ki je potem prevzela svoj dekliški priimek Hegler. Zadnjih nekaj mesecev ga ni bilo opaziti na nobenem javnem dogodku in začeli smo se že spraševati, kam je izginil, ko smo v naš elektronski nabiralnik prejeli zanimivo sporočilo ene od bralk.

Slednja je trdila, da je plesalec in koreograf zaljubljen v komaj 21-letno dekle iz Teznega. Redno naj bi jo obiskoval in se z njo prepuščal telesnim užitkom. Govorice smo seveda takoj preverili in Geno ujeli med dopustovanjem v Albaniji.

Še vedno samski

"Povsod pišejo o tem, a nič ni res. Še vedno sem samski,“ nam je zatrdil Zeneli. Še enkrat smo poskušali podrezati, ali res ni na novo zaljubljen in še enkrat nam je povedal, da so ga morda videli s kakšnim dekletom, a da je samski. "Nimam punce,“ je poudaril še enkrat, preden smo končali pogovor. 40-letni koreograf in plesalec se trenutno mudi pri starših v Albaniji, nekateri slovenski mediji pa poročajo, da denar trenutno služi kot natakar v enem od ljubljanskih barov.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375