Zadovoljna.si
Bodo gole fotografije ogrozile njen žirantski stolček v priljubljenem ameriškem X Faktorju?

Trači

Gole fotografije žirantke X Faktorja že sedaj dvigujejo veliko prahu!

Z.S.
22. 08. 2013 10.23
5

Pevka Demi Lovato se je znašla sredi velikega škandala. Ameriškim tabloidom naj bi neznanec ponujal njene gole fotografije. Ker odgovorni sprva niso verjeli, da so prave, jim je ponosni lastnik poslal nekaj fotografij za pokušino. Tako so se lahko na lastne oči prepričali o njihovi verodostojnosti. Ali jih bodo kdaj res javno objavili ali ne, pa še razmišljajo ...

Demi Lovato
Demi Lovato FOTO: Reuters
20-letna pevka Demi Lovato zadnje dni precej slabo spi. Tarejo jo skrbi, ali bo neznanec, ki medijem ponuja njene gole fotografije, svojo namero res uresničil. V želji, da z njimi zasluži kar največ, se je najprej obrnil na spletno stran RadarOnline. Po poročanju omenjenega medija, naj bi jim ponujal kar nekaj vročih, razgaljenih in žgečkljivih fotografij, na katerih je kaj videti. Pevka naj bi ukradene fotografije posnela sama. Kako se je neznani moški do njih dokopal, ni znano, dejstvo pa je, da bodo, v kolikor nekega dne res pridejo v medije, dvignile veliko prahu.

Je na fotografijah res ona?

Ker anonimneži medijem ponujajo marsikaj, so se tudi odgovorni pri omenjenem portalu odločili, da bodo najprej preverili verodostojnost ponujenih fotografij. Kot poročajo, je na njih res temnolaso dekle, ki je na las podobno slavni pevki. Na sebi ima enake tetovaže, kot jih nosi Demi, pa tudi zadnjica dekleta na fotografijah naj bi precej spominjala na seksi pevko. »Na nekaterih fotografijah Demi leži gola na postelji, na drugi se namaka v kadi, na tretjih zgolj pozira pomanjkljivo oblečena,« je v sporočilu uredništvu zapisal anonimnež. Kakšno vsoto zanje želi, ni javno znano. O njegovi ponudbi zaenkrat pri mediju še razmišljajo.

Škodovalo bi njeni nadaljnji karieri

Čeprav zvezdniki načeloma zatrjujejo, da je tudi slaba reklama, dobra reklama, to v Demijinem primeru ne bi bilo povsem tako. V kolikor bi se v javnosti pojavile njene gole fotografije, bi znali odgovorni pri priljubljenem šovu X Faktor resno razmišljati o tem, da bi ji pogodbo za sodelovanje v tretji sezoni odpovedali. Spomnimo, Demi je že dve sezoni uspešno sedela na žirantskem stolčku in pomagala soodločati o usodi kandidatov, ki si želijo uspeti v glasbenem svetu.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478