Zadovoljna.si
Skupna pot Renate in Primoža se končuje.

Trači

Gorenjski poslovnež zanika razmerje z Renato Peterka

Z.M.
24. 03. 2012 10.25
101

Pred dnevi smo pisali, da naj bi se delni razlog za ločitev Renate in Primoža Peterke skrival tudi v tem, da ima nekdanja manekenka, ki je bila s smučarskim skakalcem poročena kar devet let, novega partnerja, s katerim se redno videva. Marjan, lastnik lokala, v katerega je Renata pogosto zahajala, pa trdi, da se med njim in temnolasko ne dogaja prav nič intimnega. Bila naj bi le dobra prijatelja.

Skupna pot Renate in Primoža se končuje.
Skupna pot Renate in Primoža se končuje.FOTO: Damjan Žibert

Renata in Primož Peterka trenutno zaradi ločitve in govoric, ki krožijo po slovenskem medijskem prostoru, preživljata težke čase. Primož je v začetku marca zaradi izčrpanosti poiskal zdravniško pomoč, Renata pa je oporo našla v otrocih in prijateljih. Med slednjimi je tudi Marjan Šipec, lastnik lokala v Medvodah, kjer so v zadnjem času pogosto opazili tudi Renato. V medijih je pred dnevi odjeknila novica, da naj bi bila poslovnež in nekdanja manekenka intimno povezana, kar pa je Šipec zanikal. Trdi, da se z Renato poznata šele dobra dva meseca, spoznala pa sta se na smučanju na Krvavcu. Med njima nikoli ni bilo nič drugega kot prijateljstvo, z veseljem pa ji stoji ob strani zdaj, ko ji očitno ni najlaže.

Obsoja blatenje Renatinega imena

Vsaka namigovanja, da ju povezuje kaj več kot prijateljski odnos, Marjan strogo zavrača, dodaja pa tudi, da si želi, da mediji ne bi blatili Renatinega imena, saj živi le za svoje otroke, čez Primoža pa nikoli ni rekla žal besede. Poudaril je tudi, da se zaveda, da odnos med njima nikoli ne bo intimen ter da tega niti ne pričakuje.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (101)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375