Zadovoljna.si
Zvezdnica je v zadnjih tednih postala neprepoznavna.

Trači

Kaj je naredila iz sebe?!

J.V.
23. 07. 2014 07.59
9

Nicole Kidman je še pred časom veljala za eno izmed najlepših žensk na svetu. Znana predvsem po svoji vitki liniji in rdečih kodrih, je slavna Avstralka pred kratkim popolnoma šokirala svoje oboževalce, ki je na ulicah New Yorka skoraj niso prepoznali. Slavna zvezdnica, kot smo jo poznali nekoč, je vsekakor izginila!

Nicole Kidman
Nicole Kidman FOTO:
47-letna igralka Nicole Kidman je bila v preteklih letih večkrat tarča kritik zaradi njenega vedno bolj plastičnega videza in popolnoma jasno je bilo, da je zvezdnica podlegla injekcijam botoksa. Sedaj pa je šla še korak dlje. Nicole se je namreč za potrebe novega filma 'znebila' svojih dolgih las in jih zamenjala s kratko pričesko.

Še nedolgo nazaj so krožile govorice, da v njenem zakonu s Keithom Urbanom znova škriplje in da se je par znašel tik pred ločitvijo. Za to naj bi bilo krivo njegovo popivanje in njena obsedenost z lepotnimi posegi. Spomnimo, Keith in Nicole sta se poročila leta 2006. Ko se je pevec pred nekaj leti zdravil zaradi odvisnosti od opojnih substanc, mu je Nicole stala ob strani in s skupnimi močmi jima je uspelo prebroditi krizo. Ali jima jo bo tudi tokrat?

Zvezdnica je v zadnjih tednih postala neprepoznavna.
Zvezdnica je v zadnjih tednih postala neprepoznavna.FOTO:

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493