Zadovoljna.si
Princ Harry - 1

Trači

Ups, Harry, kam pa gledaš?

Z.M.
21. 08. 2012 12.55
6

Princ Harry se je odpravil na dopust v Las Vegas, kjer se je udeležil zabave na bazenu, na kateri je mrgolelo razgaljenih lepotic. Za trenutek je pozabil na kraljevske manire in se "zapičil" v seksi lepotico. Poglejte fotografije.

Princ Harry - 1
Princ Harry - 1 FOTO: Reuters

Princ Harry se je odločil, da poletja ne bo posvetil le svojim obveznostim. Ko je opravil vse, k čemur ga zavezuje njegov položaj, je odletel v Las Vegas in se udeležil pestre zabave ob bazenu. Lokaciji primerno je okoli njega mrgolelo razgaljenih mladenk, ki so paradirale mimo mladega princa, ki se ni mogel upreti oblinam, ki so se sprehajale mimo njega.

Obkrožen z lepoticami

Dogajanje v Las Vegasu je spremljala tudi ekipa Extra TV-ja, ki je Harryja posnela v kar nekaj situacijah, ki se morda ne spodobijo za princa. 27-letnik, skrit pod klobukom in črnimi sončnimi očali, je ves večer pil koktajle, obkrožala so ga dekleta v kopalkah in marsikateri je princ poslal poželjiv pogled, kot je razvidno tudi s fotografij. Noč je preživel v luksuznem apartmaju tamkajšnjega hotela, v katerem je v tistem obdobju bivala tudi Jennifer Lopez, ki se je v Las Vegasu ustavila v okviru svoje turneje.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368