Zadovoljna.si
Princ Harry

Trači

Harry končno spet zaljubljen

Z.M.
03. 08. 2012 12.11
7

Princ Harry je spet zaljubljen. Rdečelasi šarmer očitno še ni dokončno prebolel svoje prve velike ljubezni Chelsy Davy, saj so ji zadnji dve leti vse njegove srčne izbranke precej podobne. Poglejte, katera zdaj greje njegovo posteljo!

Princ Harry
Princ Harry FOTO: Reuters

Princ Harry slovi po tem, da se mu ženske predstavnice le redko uprejo, a sodeč po njegovih zadnjih spremljevalkah, 27-letnik še vedno ni prebolel svoje prve ljubezni, svetlolase Chelsy Davy. Vse njene naslednice so namreč  spominjale nanjo in prav nič drugače ni s Harryjevo zadnjo simpatijo, 19-letno manekenko Caro Delevigne. Parček se je v javnosti prvič skupaj pojavil na londonski premieri filma Vzpon viteza teme, po predstavi pa naj bi se zaljubljenca odpeljala v bližnji nočni klub in se skupaj zabavala do štirih zjutraj. Pred njo se je Harry dobival z manekenko Florence Brudenell - Bruce, a njuno razmerje ni trajalo več kot nekaj mesecev. Predvidevamo, da se bo z najstniško Caro zgodilo podobno.

Nista se nehala imeti rada

Harryjeva zveza s Chelsy Davy je bila sicer že od začetka precej turbulentna. V sedmih letih sta se kar trikrat razšla, takrat ko nista bila par, pa so mediji na široko poročali o najrazličnejših Harryjevih romancah in divjih zabavah. Letos maja, sta po približno enem letu, ki sta ga preživela ločeno, ugotovila, da si zaslužita še eno priložnost. Začela sta se sestajati, a podrobnosti njunih srečanj nikoli niso prišle v javnost. Njuni prijatelji trdijo, da se nikoli nista nehala imeti rada, razšla pa sta se predvsem zato, ker se Chelsy ne more sprijazniti s kraljevskim načinom življenja. "To ni zame,“ je večkrat povedala.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368