Zadovoljna.si
Marston in Clair

Trači

Hefnerjev sin pretepel svoje dekle

Z.K.
21. 03. 2012 16.55
15

Marston Hefner, sin ustanovitelja Playboya in medijskega mogotca Hugha Hefnerja, je bil nedavno obtožen nasilnega vedenja nad svojim dekletom Claire Sinclair, ki je sicer tudi Playboyjeva zajčica. Marston naj bi 21-letnico zbrcal in se nad njo znesel s pestmi, oblasti pa so ga obsodile na 52-tedenski program za nasilneže.

Nasilje v družini Hefner

Sina medijskega mogotca, 85-letnega Hugha Hefnerja, so nedavno obtožili fizičnega nasilja nad svojim dekletom Claire Sinclair, ker se je ta nad njo znesel s pestmi in brcami. Marston Hefner naj bi tako opravil 52-tednov dolg program, namenjen nasilnežem, ki se znašajo nad svojimi družinskimi člani, Marston pa se nad obtožbo ni pritožil. Prav tako je dobil prepoved približevanja svojemu 20-letnemu dekletu.

Pripravljena mu je odpustiti

Claire je sicer ena izmed Playboyjevih zajčic, vendar pa je po incidentu odpovedala vsa fotografiranja in ostale zadolžitve, ki jih je imela pri ameriški reviji. Pravi, da proti fantu ne bo vložila obtožbe, ta pa se ji mora v zameno javno opravičiti in obiskati psihiatra. Povedala je še, da ima na voljo pet dni, ko se ji fant ne sme približati, v tem času pa lahko izprazni skupno stanovanje. Mladenko so paparaci ujeli pred njunim stanovanjem v Pasadeni, s fotografij pa so razvidne modrice po rokah, ki naj bi bile posledica Marstonovih udarcev.


Policijo so poklicali njeni starši

21-letnik naj bi se z dekletom sprl ter jo z nogami brcal v trebuh, namenil pa ji je tudi nekaj udarcev s pestmi. Hefner se je znesel tudi nad Clairinim prenosnim računalnikom in ga povsem uničil. Policijo so poklicali starši Hefnerjevega dekleta, policisti pa so nasilneža priprli, četudi je sam takrat trdil, da se nad Claire ni fizično znesel. Pozneje so ga iz pripora izpustili, saj je ta plačal 20.000 dolarjev vredno varščino.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368