Zadovoljna.si
Franjo bo z Modrijani proslavil rojstvo svoje hčerke.

Narodna

Pri Modrijanih bodo zibali!

Z.S.
14. 08. 2013 13.07
11

Marina Klinc Oset, žena Modrijana Franja Oseta, odšteva zadnje dni do poroda. Ja, le še nekaj neprespanih noči je pred njo, preden bosta z možem prvič v roke vzela svojo dojenčico. Male Helene, tako sta malčici starša že izbrala ime, se veselijo vsi člani Modrijanov, ki se bodo tako posledično povečali še za enega oboževalca. Načrtujejo pa tudi že veliko zabavo, s katero bodo proslavili rojstvo dojenčka.

Noseča Marina je za nekaj časa zapustila glasbene odre. Zdaj se v miru pripravlja na prihod dojenčice Helene.
Noseča Marina je za nekaj časa zapustila glasbene odre. Zdaj se v miru pripravlja na prihod dojenčice Helene.FOTO: osebni arhiv
Marina Klinc Oset in Modrijan Franjo Oset bosta že v kratkem postala ponosna starša. Sicer je malček že dovolj velik, da ne bi bilo prav nič narobe, če bi se že rodil, a se je očitno odločil, da mu je pri mamici najboljše in da se mu prav nikamor ne mudi. Bodoča starša ga zdaj že nestrpno pričakujeta. "Že na začetku, ko sva izvedela, da bova dobila dojenčka, sva se novice zelo razveselila, saj sva ga načrtovala. Potem sva v vsem tem dogajanju doživela tud vsak svojo 'predporodno' depresijo. Mene je zgrabila, ko sva šla prvič resno nakupovati v otroško trgovinico, Franja pa malo kasneje, ko je sestavljal zanj posteljico. No, na koncu pa ugotoviš, da je 9 mesecev dovolj časa, da se tudi v glavi pripraviš na spremembe, ki bodo prišle z novim družinskim članom. Sedaj vedno bolj nestrpno in z veseljem pričakujeva otročka," nam je zaupala bodoča mamica.

Franjo bo z Modrijani proslavil rojstvo svoje hčerke.
Franjo bo z Modrijani proslavil rojstvo svoje hčerke. FOTO: osebni arhiv

Pripravljajo veliko zabavo

Da bo malčica velika ljubiteljica glasbe, priča dejstvo, da sta tako bodoča mamica Marina Klinc Oset kot očka Franjo glasbenika. Ljubitelja dobre domače glasbe bosta dojenčici glasbo dobesedno položila že v zibko. "Čeprav sva oba glasbenika, nimava od otročka nobenega pričakovanja. Zagotovo bi glasbo skorajda moral imeti rad, vendar mu je nikakor ne bova vsiljevala. Je pa res, da se že zdaj v trebuščku razživi, ko sliši glasbo," nam je v smehu povedala mamica in nam razkrila še, da se tudi pri Modrijanih že pospešeno pripravljajo na slavje, ki bo sledilo rojstvu male Helene. "Franjo že piše seznam prijateljev, ki jih bo povabil na piknik. Modrijan Rok že kar nekaj časa trdi, da piknika ni brez odojka, tako da mislim, da bo prevzel del organizacije kar se hrane tiče. Blaž in Peter pa se bosta prepustila toku dogajanja in veselemu razpoloženju."

Začasno je zapustila glasbene odre

In medtem ko si bo po porodu Marina vzela zaslužen porodniški dopust in se za nekaj časa umaknila iz glasbenih odrov, bo očka Franjo z Modrijani še naprej aktiven. "Franjo se vsekakor ne more trenutno umakniti iz glasbenih voda. Jaz pa sem to storila v osmem mesecu. Nazaj na oder se verjetno vračam, ko bo otroček že dovolj velik, da bodo nanj lahko pazili Franjevi starši, saj jaz z mojimi nastopam," je še za konec povedala slavna nosečnica.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471