Zadovoljna.si
Petra Nemcova v drzni obleki - 3

Trači

Petra je hlačke resda nosila, toda ...

U.S.
30. 05. 2014 14.59
7

Lepa češka manekenka Petra Nemcova je v preteklosti že večkrat pokazala golo kožo, a roko na srce, tokrat to ni bil njen namen, čeprav bi ji na koncu skoraj uspelo ...

Petra Nemcova v drzni obleki - 2
Petra Nemcova v drzni obleki - 2FOTO: Profimedia

34-letna Petra Nemcova je na dobrodelno večerjo organizacije Robin Hood v New Yorku prišla glamurozna kot vedno. V elegantni črni obleki je zbrani jemala sapo. Kmalu pa bi mnogi ostali še brez besed, saj je malo manjkalo, da ji visok razporek, ki ga je imela obleka, ni ponagajal.

Češka lepotica se zadnje čase osredotoča predvsem na dobrodelnost, njeno odsotnost z naslovnic revij pa so že opazili tudi številni oboževalci, ki jih ima Petra po vsem svetu. In če jih že ne navdušuje pomanjkljivo oblečena na novih setih, jih vsaj takole izzivalno oblečena pošteno preseneti.

Dobrodelnost jo osrečuje!

Po več letih aktivnega delovanja na modni sceni si je Petra privoščila daljši oddih. Sedaj je dejavna predvsem na dobrodelnem področju. Med drugim so jo izbrali tudi za ambasadorko Haitija.

V cunamiju je izgubila zaročenca

Zvezdnica, ki velja za eno izmed najbolj uspešnih manekenk na svetu, je leta 2004 skoraj tragično končala. Petra je namreč postala žrtev cunamija na Tajskem, medtem ko je njen takratni zaročenec in fotograf Simon Atlle v njem izgubil življenje. Slavni par je ravno v času udara cunamija počitnikoval na Tajskem, njune počitnice pa so dobile zelo tragičen epilog in Petra se je domov morala vrniti sama. Da je preživela, se je osem ur oklepala debla palme, medtem ko je voda uničevala vse okoli nje. "Najbolj grozljivi so bili kriki otrok v okolici," se danes spominja Petra. Ko so jo končno pripeljali v bolnico, so ji zdravniki sporočili novico, da so njene poškodbe tako hude, da zaradi njih morda ne bo nikoli več shodila, a  k sreči so se (vsaj tokrat) motili ...

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493