Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Hollywood ima nov par!

Z.M.
14. 09. 2012 12.00
15

Čeprav je na začetku kazalo, da bo Tom Cruise potreboval kar nekaj časa, da bo prebolel ločitev od Katie Holmes, je igralec očitno že v lovu na novo družico. Ogrel se je za Cameron Diaz, s katero sta prijatelja že nekaj časa. Tudi ona menda ni imuna na njegove čare. Preberite, kaj je Cameron povedala o njunem odnosu.

Tom Cruise in Cameron Diaz sta že od nekdaj v dobrih odnosih, govori pa se, da sta se na praznovanju igralkinega rojstnega dneva zbližala še bolj. Cameron je slavje priredila v Londonu, udeležil se ga je tudi Cruise, ki je menda že nekaj časa navdušen nad slavno igralko.

Zvezdnika so v zadnjem tednu kar nekajkrat skupaj ujeli na večerjah in v nočnih klubih. Menda je bila ravno Cameron tista, ki ga je tolažila, ko je Katie vložila prošnjo za ločitev.

Prijateljstvo preraslo v ljubezen?

Igralca sta se že na snemanju filma Knight and Day močno zbližala. Cameron je večkrat poudarila, da je Tom enkraten moški, nedavno pa je v nekem intervjuju povedala, da se vidi tudi v razmerju z moškim, ki že ima otroke. Če sta slavna igralca res novi par, bo Hollywood spet dobil nova ljubljenca občinstva, ki ju bodo paparaci spremljali na vsakem koraku.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478