Zadovoljna.si
Angelina in Brad

Trači

Znova na naslovnicah: Kaj se dogaja?!

J.V.
07. 08. 2014 07.54
8

Na njuno poroko čakamo že dolgo časa in očitno sta Brad Pitt in Angelina Jolie končno določila težko pričakovani datum. Če je verjeti poročanju ameriških medijev, naj bi se slavni par do oltarja sprehodil jeseni, ali so govorice tokrat resnične, pa bo pokazal čas. Glede na to, da je par skupaj že dobrih devet let, bi bil vsekakor skrajni čas, da svojo ljubezen okronata tudi pred matičarjem.

Brad Pitt in Angelina Jolie - 2
Brad Pitt in Angelina Jolie - 2 FOTO: Reuters
Spektakel Troja to soboto ob 20.00 na POP TV.

Več v avgustu: kliknite tukaj!

Najbolj priljubljeni hollywoodski par že nekaj časa načrtuje poročni dan, ki naj bi se menda zgodil to jesen oziroma najkasneje prihodnjo pomlad.

Poroka naj bi se zgodila na njunem domu na jugu Francije, kjer sta Angelina in Brad ponosna lastnika razkošnega dvorca. Viri blizu para trdijo, da naj bi si oba želela zelo intimno poroko v krogu njune družine.

In kdo naj bi se znašel na seznamu gostov? »Na njuni poroki naj ne bi bilo več kot 22 gostov,« je povedal vir. Na dvorcu trenutno še vedno potekajo dela, zaradi česar se je zamaknil tudi datum poroke. »Zato sta čakala s poroko, saj se želita poročiti tam in proslaviti, kako daleč so prišli kot družina, kot par in individualno v zadnjih desetih letih.«

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493