Zadovoljna.si
Telefon

Trači

Pokliči hollywoodskega zvezdnika kar preko telefona!

Z.K.
23. 03. 2012 14.04
1

Od zdaj naprej se lahko z zvezdniki pogovarjate kar preko telefona, saj se je menedžerka zvezdnikov Gina Rodriquez, domislila spletne strani, kjer so objavljene telefonske številke slavnih. Cene klica so različne in se gibljejo od 5 do 27 dolarjev na minuto. Katerega bi poklicali vi?

Angeline žal ne boste dobili...

Na voljo je nova storitev, ki jo nudi zvezdniška menedžerka Gina Rodriquez na spletni strani Dial-a-star. Pod njenim okriljem so predvsem hollywoodski zvezdniki D-liste, ki jih lahko pokličite kar preko telefona. Na linijo sicer ne boste ravno dobili Sharon Stone ali Angelino Jolie, temveč zvezdnike z D-liste, kot so denimo oktomama Nadya Suleman ali pa starša Lindsay Lohan. Pogovor je seveda plačljiv, cena minute pogovora pa znaša od 5 do 27 dolarjev. Gina je povedala, da skrbi za mnoge kontroverzne osebnosti in prejema ogromno elektronskih sporočil, ki jih pošiljajo njihovi oboževalci. V njih pišejo, da bi si želeli pogovora z zvezdniki. "Tako sem se odločila, da bom ustanovila spletno stran, preko katere bo lahko prav vsak komuniciral z navedenimi zvezdniki,“ je povedala Gina. Zvezdniki naj bi dobili polovico denarja, ki ga klicatelj porabi za pogovor.

Nekaj 'zvezdnikov', ki jih lahko pokličete.
Nekaj 'zvezdnikov', ki jih lahko pokličete.FOTO:

Zvezdniki in pol

Cene za minuto pogovora so različne. Za Nadyo Suleman oziroma oktomamo, bi odšteli 12 dolarjev na minuto. Mama razvpite LiLo, Dina Lohan računa 25 dolarjev, Michael Lohan pa 7 dolarjev manj, še vedno več kot igralec Jeremy London, ki računa 15 dolarjev na minuto. Prepoznavna imena na seznamu so še Angelina Pivarnick, ki nastopa v ameriškem resničnostnem šovu Jersey Shore, starleta Tila Tequila, Lohanova nekdanja zaročenka Kate Major, ljubica Tigerja Woodsa, Rachel Uchitel, porno zvezda Capri Anderson, ki je imela razmerje s Charlijem Sheenom in mnogi drugi, ki so 'zasloveli' s pomočjo tabloidnih revij.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375