Zadovoljna.si
Prvič letos se je kopala v morju.

Trači

Hrvaška zvezdnica je pokazala …

Z.M.
18. 06. 2012 11.53
13

… fotografijo, ki jo je posnela na dan, ko se je prvič letos okopala v morju! Hrvaška pevka Nina Badrič si je namreč po napornem nastopu na Evrosongu privoščila krajši oddih in se s prijatelji odpravila na izlet na Hvar. Na svojem Twitterju je redno objavljala fotografije s potovanja in razkrila, kaj vse se ji je še zgodilo med ležanjem na plaži!

Nina bi bila rada morje ...
Nina bi bila rada morje ...FOTO: Twitter
Prvič letos se je kopala v morju.
Prvič letos se je kopala v morju. FOTO: Twitter

Nina Badrič je letos žal dokaj neuspešno zastopala Hrvaško na Evrosongu, po napornem urniku v Bakuju pa se je pred dnevi odločila, da si vzame nekaj dni zase in s prijatelji odpotuje na hrvaško obalo. Pot je začela v Istri, nato pa nadaljevala proti Hvaru, kjer je na plaži spoznala deklico, ki jo je prepoznala s televizije. Na trajektu ji je neznanka podarilo ogrlico, na Hvaru pa jo je pričakalo vino, ki so ga poimenovali po njej, tako da je očitno v zadnjem času res priljubljena.

Želi si biti morje

Nina si je na morju odpočila, posončila in napolnila baterije, kot pričajo fotografije, ki jih je sproti objavljala na Twitterju. "Prvo kopanje letos.V morju, da ne bo pomote. Jaz sem bela, tudi moje kopalke so bele, veliko sevanja,“ je zapisala pod fotografijo s plaže. Pozneje je dodala še, da si želi biti v prihodnjem življenju morje, da bi vsem nosila mir.

Nekajdnevni oddih ji je povrnil energijo za naprej.
Nekajdnevni oddih ji je povrnil energijo za naprej.FOTO: Arhiv izvajalca

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413