Zadovoljna.si
Le še senca samega sebe.

Trači

Kaj se dogaja s slavnim igralcem?

Z. T.
09. 10. 2012 08.23
6

Matthew McConaughey je znan po svojih trebušnjakih, na katerih si ženske širom po svetu rade odpočijejo oči. A zadnje čase je igralec le še senca samega sebe, saj je vidno shujšal, zaradi česar so nekateri zaskrbljeni za njegovo zdravje. Poglejte, kaj se z zvezdnikom dogaja.

Le še senca samega sebe.
Le še senca samega sebe. FOTO: fameflynet.com
Ob zdravje za vlogo?

Matthew McConaughey je svoje gledalke razvadil z izklesano postavo in njegove oboževalke običajno komaj čakajo trenutek, ko zvezdnik v filmu pokaže svoje trebušnjake. V filmu, na katerega se pripravlja zdaj, pa takšnih scen ne bo, saj bo 42-letni igralec igral bolnika z aidsom. Vlogo je Matthew vzel resno in je odločen, da bo izgubil okoli 15 kilogramov. Kot kaže, je na dobri poti, da doseže svoj cilj, a mnogi so zaskrbljeni, da je zvezdnik pretiraval s hujšanjem in bo s tem ogrozil svoje zdravje. Na nedavnem družinskem srečanju je bil videti izčrpan in nerazpoložen, oblačila so dobesedno visela z njega, svojo shujšano postavo pa je skrival s šalom in debelo jopico, obraz pa zakrival s čepico. Med hojo se je opiral na svojo mamo Mary. Igralec sicer z ženo Camilo pričakuje tretjega otroka in mnogi so opazili, da v nasprotju z možem lepa Brazilka prav žari.

Zaželena vloga

V filmu 'The Dallas Buyer's Club' bo Matthew igral Rona Woodroofa, za vlogo sta se potegovala še Brad Pitt in Ryan Gosling, heteroseksualnega, homofobičnega elektroinštalaterja, ki je umrl leta 1992, potem ko je nelegalno tihotapil zdravila za HIV. ''Igral bom moškega, ki je bil bolan, a si je želel, da bi bil bolj zdrav, a ni bil,'' je o vlogi povedal Matthew. Da bi izgubil kilograme, je igralec veliko telovadil ter se strogo držal diete, ki je vključevala pitje čaja in uživanje visoko proteinske hrane z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

matthew mcconaughey
matthew mcconaughey FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478