Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Razkrita najbolj temačna skrivnost Hollywooda!

J.V.
12. 11. 2013 08.12
9

Nekdanji otroški zvezdnik Corey Feldman, ki je zaslovel z vlogo v serijah, kot sta Goonies in Stand by me, bo v prihodnjih dneh izdal svojo biografijo, v kateri se je razpisal tudi pedofiliji v Hollywoodu. Igralec trdi, da je bil na začetku svoje kariere spolno zlorabljen, spregovoril pa je tudi o svojem boju z odvisnostjo, ki ga je pred leti uspešno premagal, medtem ko je njegov prijatelj in igralec Corey Haim leta 2010 umrl zaradi predoziranja z zdravili.

V svoji biografiji Coreyography je zvezdnik 80. let Corey Feldman ponovno spregovoril o spolni zlorabi, katere žrtev je postal v mladih letih in ki je zaznamovala tudi življenje njegovega sedaj že preminulega prijatelja Coreyja Haima. Leta 1986, v času snemanja filma Lucas, naj bi Haim priznal, da ga je neki moški prepričal, da je v tem poslu popolnoma normalno, da imajo starejši moški z dečki spolne odnose. Feldman v svoji knjige piše, da je Haim pristal na to, da ga starejši moški 'sadomizira'.

Postala sta žrtev spolne zlorabe

Žrtev zlorabe je postal tudi Feldman sam, ki moškega, ki ga je zlorabil, v knjigi poimenuje Ron, v resnici pa gre za asistenta, ki ga je najel njegov oče. Igralec trdi, da ga je Ron predstavil tudi svetu droge. Tako Haim kot tudi Feldman sta se več let borila z odvisnostjo od heroina, in medtem ko jo je Feldmanu po nekaj aretacijah zaradi posedovanja drog uspelo premagati, pa je Haim leta 2010 zaradi nje izgubil življenje.

Uteho je poiskal v drogah

„Corey je bil posiljen, ko je bil star komaj 11 let, in kot mnoge druge žrtve, se je tudi on zatekel k drogi, ki so zdravilo, toda tragičen način za pobeg od sramu,“ je za New York Daily News povedal Feldman. Dve leti pred smrtjo je Corey Haim v intervjuju za revijo People spregovoril o svojih problemih: „Zavedal sem se vsega, kar se je dogajalo, in zaradi tega mi je bilo zelo nelagodno. Komaj sem prišel v Hollywood in bil sem mlad in ambiciozen fant. Do sedaj sem se pomiril z nekaterimi stvarmi, ki so se zgodile, toda stvari, ki se vam zgodijo v otroštvu, povzročijo doživljensko bolečino.“

Razkril najbolj temačno skrivnost Hollywooda

Feldman je pred dvema letoma v intervjuju dejal, da je neznani hollywoodski mogotec, ki je zlorabljal njegovega prijatelja, kriv za Haimovo smrt in dodal, da je pedofilija bila in še vedno je največji problem in najbolj mračna skrivnost Hollywooda.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478