Zadovoljna.si
John Travolta

Trači

Travolta svojemu maserju ponudil 200 dolarjev za seks

Z.M.
16. 03. 2012 14.39
61

Potem ko so mediji nedavno razglasili, da ima Will Smith raje moške, podobno zdaj trdijo tudi za njegovega igralskega kolega Johna Travolto. Januarja letos naj bi nekemu maserju ponudil 200 dolarjev v zameno za seks. Mladenič ga je zavrnil in zgodbo raje prodal medijem, povedal pa je tudi, da je bil igralec vidno razočaran, ko je zavrnil njegovo povabilo. Takoj zatem naj bi v hotelsko sobo povabil drugega moškega, ki je očitno ugodil zvezdnikovi prošnji, trdi maser.

John Travolta
John Travolta FOTO: Reuters

Mogočni gej lobi je ena najbolje varovanih skrivnosti v Hollywoodu, ki pa ob vse večji prodornosti predstavnikov sedme sile počasi pronica na površje. Potem ko so nedavno med poljubljanjem moškega ujeli Willa Smitha ter odnosa z istim spolom obtožili igralca Toma Cruisa, je zdaj na vrsti še John Travolta. Slednji naj bi se z mlajšimi moškimi rad zabaval v toplicah, januarja letos pa naj bi nekemu maserju v hotelu ponudil 200 dolarjev v zameno za seks. Postavni mladenič ga je zavrnil, zgodbo pa pred dnevi prodal ameriškemu časopisu, ki je verodostojnost njegovih izjav preverili tudi z detektorjem laži.

Ni vse naprodaj

Travolta naj bi ga najel prek neke agencije, ga povabil v hotel in ga po uri masaže začel otipavati. Nato mu je ponudil denar, maser pa ga je zavrnil, saj se je bal aretacije zaradi prostituiranja. Travolta je pozneje predlagal, da v sobo povabita še seksi blondinko iz hotela, a mladenič tudi na to ni pristal, zato mu je John zabrusil, naj se vsakič, ko ga bo nekje videl, spomni na to, kako bogat je in koliko bi lahko z njegovo pomočjo zaslužil. Zvezdnikov predstavnik za tisk maserjevo zgodbo ostro zanika. Zanimivo je, da so se v zadnjih mesecih na tapeti sedme sile, kar se tiče spolne usmerjenosti, znašli kar trije igralci, ki so goreči pripadniki scientologije. Will Smith, Tom Cruise ter John Travolta. Slednjega predstojnik scientološke veje, pod katero spada omenjena zvezdniška družba, interno celo omenja kot dokaz, da se homoseksualnosti s pomočjo religije da pozdraviti. Očitno se moti!

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368