Zadovoljna.si
Monyetta Shaw

Novice

Posvojila bo kar 48 otrok

Z.T.
24. 02. 2012 14.37
3

Igralka Monyetta Shaw, ki ima otroka s priljubljenim pevcem Ne-Yom, je potrdila, da bo posvojila 48 otrok iz Svazija, celinske države v južni Afriki. S tem bo krepko prekosila posvojitvene podvige kraljice popa Madonne in igralke Angeline Jolie!

Vse se je začelo, ko je Chanita Foster, ustanoviteljica fundacije za pomoč otrokom v Svaziju, stopila v kontakt z igralko, da bi jo prosila za pomoč pri sponzorstvu enega ali dveh otrok. Fundacija, ki nosi ime 'Beyond the game', oskrbuje otroke s hrano in obleko ter poskrbi za izobraževanje. Monyetta se ob gledanju otroških obrazov kar ni mogla odločiti le za enega ali dva, zato se je odločila, da posvoji kar vse. Igralka otrok ne bo prepeljala  v Združene države Amerike, zavezala pa se je, da bo zanje plačala življenjske stroške za celo leto, ki bodo znašali približno 11.000 evrov.

Tako malo je za nekatere tako veliko

Sredstva za življenje vsakega otroka znašajo približno 20 evrov na mesec, kar nam ne predstavlja velikega stroška, 48 otrokom pa  dobrodelna gesta omogoči za njihove razmere normalno življenje. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375