Zadovoljna.si
Polona in Anže sta le prijatelja.

Trači

Si je po Maji Keuc našel 11 let starejšo?

Z.M.
02. 04. 2012 15.51
55

Televizijska voditeljica Polona Zoja Jambrek je že kar nekaj časa samska, a to bi se znalo kmalu spremeniti. Pretekli vikend so jo namreč ujeli v enem od ljubljanskih klubov, kjer ji je družbo ves večer delal 11 let mlajši Anže Zalar, plesalec plesne skupine Maestro in nekdanji fant pevke Maje Keuc. Se slovenski medijski sceni obeta nov parček?

Polona in Anže sta le prijatelja.
Polona in Anže sta le prijatelja.FOTO: Facebook
Voditeljica je še vedno samska.
Voditeljica je še vedno samska. FOTO:

33-letna Polona Zoja Jambrek ne skriva, da je že nekaj časa samska, kar pa ne pomeni, da ji družbe včasih ne dela kakšen predstavnik moškega spola. Pretekli vikend so jo s prijateljicami ujeli na zabavi v enem od ljubljanskih klubov, ves večer pa se od nje menda ni ganil 21-letni plesalec plesne skupine Maestro Anže Zalar. Simpatično televizijko smo poklicali in povprašali, ali se med njo in študentom prava plete kaj več od prijateljstva, a nam je zagotovila, da z 11 let mlajšim Anžetom nista par. "Žurali smo  skupaj, saj se že nekaj časa poznamo. Nikakor pa  nisva par," nam je povedala. Anže, ki je sicer še pred nekaj meseci grel posteljo pevke Maje Keuc, je tako le Polonin znanec, s katerim je preplesala noč, 33-letna voditeljica pa je še vedno samska.

Vsi samski

Anže se je pred časom sicer še vztrajno smukal okoli svoje nekdanje Maje Keuc, s katero sta se razšla konec septembra. Nekaj časa so ju še videvali skupaj in ugibali, ali bosta znova našla pot drug do drugega, a do tega ni prišlo. Plesalec si je vmes dopisoval s simpatično neznanko iz Los Angelesa, Majo pa so ujeli med stiskanjem z radijskim voditeljem Miho Orešnikom, ki se je izkazal le za njenega dobrega prijatelja.

Anže je bil do nedavnega partner priljubljene pevke Maje Keuc.
Anže je bil do nedavnega partner priljubljene pevke Maje Keuc.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375