Zadovoljna.si
Njen videz je že od nekdaj zelo mladosten.

Trači

Ima telo 20-letnice, v resnici pa šteje že 56 pomladi!

zadovoljna.si
04. 09. 2015 10.35
10

Hollywoodska zvezdnica Michelle Pfeiffer je ena izmed tistih žensk, ki imajo to srečo, da so z leti videti vedno bolje. Težko je verjeti, da je od njene prve filmske vloge minilo že več kot 30 let in da je igralka že zakorakala v šesto desetletje.

Njen videz je že od nekdaj zelo mladosten.
Njen videz je že od nekdaj zelo mladosten. FOTO:

Mladost ohranja po umetni poti

Michelle je ena izmed zvezdnic, ki se starajo zelo dostojanstveno, v preteklosti pa so se že večkrat pojavila namigovanja, da svojo lepoto ohranja tudi s pomočjo injekcij botoksa. Igralka je v enem izmed nedavno objavljenih intervjujev priznala, da je pripravljena mladost ohranjati tudi po umetni poti in ne vidi razloga, zakaj bi bil lepotni poseg, kot je recimo lifting obraza, napačna odločitev za ohranjanje mladostnega videza.

Na filmski sceni že 34 let

Zvezdnica se je na filmskem platnu prvič pojavila leta 1980, ko je dobila vlogo v filmu The Hollywood knights, med največje hollywoodske zvezde pa jo je izstrelila vloga, ki jo je tri leta kasneje dobila v filmu Scarface. V treh desetletjih je postala ena izmed vodilnih dam filmske industrije, ki se, kot kaže, nima nobenega namena upokojiti.

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer FOTO: Reuters

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413