Zadovoljna.si
Urška je na zabavi razkazovala skrivnostnega temnolasega spremljevalca in nove, večje ustnice.

Trači

Opazite spremembo?

Z.M.
17. 04. 2012 09.26
48

Slovenska starleta Urška Čepin Hočevar se zadnje čase bistveno manj pojavlja na družabnih dogodkih kot prej, zato so obiskovalci, ko jo le uzrejo v živo, toliko bolj pozorni na njen videz. Nedavno se je v družbi skrivnostnega temnolasca udeležila ene od zabav v ljubljanskem klubu, več pozornosti kot njen postavni spremljevalec pa so bile deležne njene ustnice. Večina meni, da si jih je estradnica vmes še povečala!

Urška je na zabavi razkazovala skrivnostnega temnolasega spremljevalca in nove, večje ustnice.
Urška je na zabavi razkazovala skrivnostnega temnolasega spremljevalca in nove, večje ustnice.FOTO: Marko Ocepek
Svetlolasa estradnica se zvečer rada zabava, čez dan pa je predana mama sinu Valu.
Svetlolasa estradnica se zvečer rada zabava, čez dan pa je predana mama sinu Valu. FOTO: Marko Ocepek

  Urška Čepin Hočevar nikoli ni skrivala, da se po pomoč pri ohranjanju urejenega videza redno zateka k lepotnim popravkom. Poleg umetnih prsi so bolj ali manj nenaravne tudi njene ustnice.

Čeprav smo se v zadnjih letih že navadili njenega plastičnega videza, pa vseeno težko spregledamo, da so bila njena usta na zabavi v enem od ljubljanskih klubov še večja, kot smo pričakovali. Očitno so bila sveže napolnjena z botoksom!

Ne ozira se na druge

Hočevarjeva, nekoč Čepinova, Urška se s komentarji, ki od neznancev letijo na njen videz, sicer že nekaj časa ne obremenjuje, saj zagovarja, da se o svojem telesu pač odloča sama.

Tudi mi smo jo, odkar se je prvič pojavila na slovenski medijski sceni, sprejeli tako, kot je, vseeno pa se nam zdi škoda, da se tako mlado dekle tako pogosto zateka k umetnim popravkom. Urška, manj je več!

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375