Zadovoljna.si
Krona

Trači

Kate ni najlepša evropska princesa

Z.M.
04. 01. 2013 13.28
16

Ena od nemških revij je za svoje bralce pripravila seznam najlepših predstavnic modre krvi, ki s svojim obnašanjem, modnim slogom in tudi dobrodelnostjo dokazujejo, da si zaslužijo naslov princese.

Krona
Krona FOTO:

Po mnenju uredništva nemške revije Bild si naslov najlepše evropske princese zasluži danska princesa Mary. 40-letnico so proglasili za 'danski dinamit', modno ikono, popolno mamo in ženo. Avstralka Mary je danskega princa Frederika spoznala leta 2000 v baru v Sydneyju, štiri leta pozneje pa sta bila poročena. Danes imata štiri otroke in veljata za zgleden kraljevi par.

Kate tokrat ni najlepša

Takoj za princeso Mary so Nemci uvrstili 30-letno vojvodinjo Catherine, ki je Britance osrečila z novico, da pričakuje prestolonaslednika. Sicer med Kate in Mary obstaja precej podobnosti. Obe sta kot 'navadni smrtnici' našli svojega princa na belem konju. Ljudje ju obožujejo, podobni sta si po modnem okusu in celo vizualno!

Charlotte in Madeleine v šopku najlepših

Visoko se je uvrstila tudi 26-letna monaška lepotica Charlotte Casiraghi, ki že nekaj let velja za najlepšo predstavnico evropske modre krvi, Nemci pa jo radi primerjajo s Pippo Middleton. Četrto mesto pa je pripadlo 30-letni švedski princesi Madeleine, ki oboževalce pridobiva predvsem na račun svojih velikih modrih oči. Vse naštete princese so na žalost moških predstavnikov že zasedene.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375