Zadovoljna.si
Ivana Trump na Sardiniji - 4

Trači

Je to dovolj zgovoren dokaz?!

Z.S.
14. 08. 2013 13.58
17

Ivana Trump, bivša žena nesramno bogatega Donalda Trumpa, je po mnenju mnogih za svoja leta videti več kot odlično. Res je, da so se ji z leti nabrali okoli pasu manjši 'šlaufki', a to 64-letne zvezdnice sploh ne moti. Svoje obline je tako povsem brez sramu na ogled postavila na vroči Sardiniji, kjer si je v družbi svojega mlajšega izbranca privoščila krajše počitnice.

Ivana rada zbuja pozornost na vsakem koraku.
Ivana rada zbuja pozornost na vsakem koraku. FOTO: YouTube

Babica treh in nekdanja žena ameriškega mogotca Donalda Trumpa, Ivana Trump se tudi pri 64 letih ne želi odreči mladostnemu stilu oblačenja, kamor sodijo tudi dvodelne kopalke. Čeprav se nekateri modni kritiki zgražajo, češ, da bi se lahko oblačila bolj letom primerno, se slavna ločenka ne da. Še več, povsem brez sramu obleče tudi tiste najbolj izzivalne kose.

Premalo da nase!

Tokrat pa pozornosti na plaži ni privabljala s preveč drznimi oblačili, temveč so se paparaci bolj osredotočili na njen trebuh, ki pri 64-letih ni več tako čvrst, kot je bil nekoč. "Glede na to koliko osebnih trenerjev ima na voljo, bi lahko več naredila zase. Povsem se je zapustila zadnje čase. Pa tudi mlajši ljubimec jo ne bo gledal dolgo časa takšne," so ameriškim tabloidom povedali njeni prijatelji, ki so kritični do tega, kako nekdanja Trumpova žena skrbi zase.

Požvižga se na vse ...

Kakorkoli že, nam se zdi pomembno samo to, da se Ivana v svoji koži dobro počuti in da še vedno po plaži paradira v enodelnih kopalkah.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471