Zadovoljna.si
Bar Rafaeli

Trači

Iz deklice je zrasel … model!

Z.M.
08. 05. 2012 11.56
6

Nekaterim je poklic dobesedno položen v zibelko, mednje pa spada tudi izraelska manekenka Bar Rafaeli, ki je s poziranjem začela že pri osmih mesecih. 26-letna lepotica se pred kamerami že od nekdaj počuti kot doma, pred dnevi pa je na svojem Twitterju objavila fotografijo, na kateri se je že kot majhna deklica samozavestno postavila pred fotografski objektiv. Razen frizure in barve las se sodeč po sliki v zadnjih dvajsetih letih ni bistveno spremenila!

26-letna manekenka Bar Rafaeli, ki se je rodila in je odraščala v Izraelu, je s poziranjem začela že pri osmih mesecih, ko se je prvič pojavila v reklami. Danes je ena najbolje plačanih manekenk na svetu, poziranje pa je, kljub temu da to počne že dobrih 25 let, še vedno njena največja strast. Pred dnevi je svoje spletne sledilce na Twitterju razveselila s fotografijo iz svojega otroštva, na kateri stara okoli pet let zre v fotografski objektiv in deluje kot prava profesionalka. Fotografijo je preprosto podpisala z 'Mala B'. Razen frizure in barve las je še danes videti podobno kot pred dvajsetimi leti!

Do svetovne slave s pomočjo Lea

Bar je pozirala večino svojega otroštva, z izjemo nekaj let, ko je nosila zobni aparat. V svet mode se je vrnila kot 15-letnica, ko jo je pod okrilje vzela modna agencija Irene Marie Models. Svetovno slavo je dosegla potem, ko se je leta 2005 začela dobivati z igralcem Leonardem DiCapriem. Njuna ljubezen je trajala vse do maja lani, ko sta se v prijateljskih odnosih razšla, a še vedno veliko časa preživita skupaj. "Jaz sem tam za njega in on zame,“ je pred meseci dejala v enem od intervjujev.

Bar je že pri petih letih pozirala kot profesionalka.
Bar je že pri petih letih pozirala kot profesionalka.FOTO: Twitter

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368