Zadovoljna.si
Eva Longoria - 6

Trači

Eva, ti kar po domače …

U.S.
30. 05. 2014 14.55
6

Eva Longoria in Jose Antonio Baston sta skupaj pol leta, njuna ljubezen pa, kot vse kaže, še naprej cveti. Zaljubljenca sta si tokrat malce romantike privoščila v Miamiju, ko sta si skupaj ogledovala izdelke, ki so se znašli na veliki spomladanski razprodaji.

39-letna igralka Eva Longoria si je pred dnevi v družbi svojega modno zelo osveščenega in precej mlajšega fanta Jose Antonia Bastona ogledovala izdelke in artikle, ki so se znašli na veliki spomladanski razprodaji. Z roko v roki sta si golobčka ogledovala ponudbo. "Eva je, odkar ga je našla, znova tista 'stara', dobra Eva, takšna, ko smo jo poznali, ko je bila še srečna s Parkerjem. Očitno je Jose Antonio res moški, ki ga je čakala," so se o do ušes zaljubljenem parčku medijem razgovorili njuni prijatelji.

Sedela preveč narazen?!

Še posebej sta se navduševala nad sofo, ki jo je 39-letna igralka tudi preizkusila. In medtem ko se je udobno nameščala na morebitno novo vrtno garnituro, je noge nekam nerodno držala narazen. Fotografi so veselo pritiskali na sprožilec in lovili njene spodnje hlačke.

Kako uspešni so pri tem bili, pa presodite sami …

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493