Zadovoljna.si
Ursulo za svojo ni vzel le Damjan, temveč tudi njegovi prijatelji in družina.

Trači

Jankovićeva maturantka 'žurala' s trebuščkom!

Z.M.
07. 05. 2012 10.00
87

Nekaj tednov po tem, ko je 19-letna Ursula Gawish, zaročenka Damjana Jankovića, prvič v javnosti pokazala svoj nosečniški trebušček, je govorice o tem, da bo družina Janković kmalu bogatejša za še enega člana, potrdila še na svojem maturantskem plesu. Temnolasa lepotica egipčanskega porekla je namreč oblekla kratko rožnato obleko, ki je več skrivala, kot odkrivala, zelo očitno pa je bilo tudi, da v njej resnično raste novo življenje. Damjana na plesu ni bilo, Ursula je tako četvorko odplesala s svojim sošolcem.

Ursulo za svojo ni vzel le Damjan, temveč tudi njegovi prijatelji in družina.
Ursulo za svojo ni vzel le Damjan, temveč tudi njegovi prijatelji in družina.FOTO: Miro Majcen
Na Fashion Weeku je 19-letnica svoj trebušček še skrivala pod ohlapno tuniko ...
Na Fashion Weeku je 19-letnica svoj trebušček še skrivala pod ohlapno tuniko ... FOTO: Miro Majcen

19-letno Ursulo Gawish smo konec lanskega leta spoznali kot novo spremljevalko Damjana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana, temnolasa lepotica pa se je hitro ujela tudi z družino svojega dragega in njegovimi prijatelji. Ljubezen para, ki je predvsem zaradi starostne razlike buril duhove, očitno še ni uplahnila in kot kaže, bo Ursula tista, ki bo končno ujela izmuzljivega Damjana. Slednji je bil namreč v preteklosti kar štirikrat zaročen, a se še nikoli ni sprehodil pred oltar.

Na maturanstki ples brez Damjana

Ursulo je Damjan nekaj časa najprej skrival pred očmi javnosti, morda ima nekaj pri tem tudi dejstvo, da je dekle skoraj 20 let mlajše od njega, zdaj pa lahko parček večkrat ujamemo na družabnih dogodkih v prestolnici. Če on ne utegne, se Ursuli na dogodkih z veseljem pridruži Damjanova mama Mija, ki se z bodočo svakinjo odlično razume. Skupaj so ju tako ujeli na nedavnem Fashion Weeku v Centru urbane kulture v Šiški, kjer je Ursula nosečniški trebušček skrila pod ohlapno tuniko, pred dnevi pa ga je v kratki in oprijeti rožnati oblekici ponosno razkazovala na svojem maturantskem plesu. Namesto Damjana jo je spremljal sošolec, bodoča mlada mamica pa se je kljub nosečnosti brezskrbno zabavala in ves večer plesala.

Temnolaska egipčanskih korenin je navdušila tudi svojo bodočo taščo.
Temnolaska egipčanskih korenin je navdušila tudi svojo bodočo taščo.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368