Zadovoljna.si
... Danes pa sta precej bolj polni!

Trači

Jankovićeva Ursula z novimi ustnicami?

Z.M.
18. 06. 2012 15.34
40

Ursula Gawish, 19-letna zaročenka Damjana Jankovića, ki pod srcem nosi svojega prvega otroka, naj bi si privoščila manjši lepotni poseg. Sodeč po eni od novejših fotografij, ki jih je maturantka objavila na svojem Facebooku, ima Ursula precej večje ustnice kot pred nekaj tedni. Poglejte fotografije in presodite, ali je za to zaslužen lepotni kirurg.

Nedolgo nazaj sta bili njeni ustnici še tanki ...
Nedolgo nazaj sta bili njeni ustnici še tanki ...FOTO: Facebook
Damijan Jankovič
Damijan Jankovič FOTO: Miro Majcen

19-letna Ursula Gawish, maturantka Euro Gimnazije in zaročenka Damjana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana Zorana, vedno težje skriva svoj nosečniški trebušček, ki pa ni edina stvar na njenem telesu, ki raste. Sodeč po zadnjih fotografijah, ki jih je najstnica objavila na svojem Facebooku, ima tudi vedno večje ustnice. Razlika je očitna predvsem na njeni zgornji ustnici, ki je bila prej dokaj tanka, zdaj pa skupaj s spodnjo tvori šobico, ki smo je vajeni pri starletah, ki ne skrivajo, da so se prepustile rokam spretnih lepotnih kirurgov.

Želi biti kot Kim?

Njeni spletni prijatelji so se začeli spraševati, ali si Ursula želi, da bi bila podobna hollywoodski starleti Kim Kardashian, na kar pa je 19-letnica odgovorila, da imata s Kim skupno le 'kilažo' ter par torbic in čevljev. Čez nekaj mesecev bo prvič postala mama, česar se veseli celotna družina Janković, saj se je Ursula menda presenetljivo dobro ujela predvsem z Damjanovo mamo Mio, s katero ju lahko večkrat ujamemo na modnih dogodkih.

... Danes pa sta precej bolj polni!
... Danes pa sta precej bolj polni!FOTO: Facebook

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413