Zadovoljna.si
Poljub Courteney Cox in Matta LeBlanca - naslovna

Trači

Ju je izdal poljub?!

J.V.
28. 01. 2016 07.57
9

Konec lanskega leta so se pojavila namigovanja, da naj bi med nekdanjima soigralcema Courteney Cox in Matthewom Perryjem, ki se ju spomnimo iz serije Prijatelji, preskočile iskrice. Govorice o njuni romanci so po tem potihnile, pred nekaj dnevi pa so igralko ujeli v družbi drugega soigralca, Matta LeBlanca. Fotografije, na katerih sta tik pred poljubom, namigujejo, da morda ni Perry tisti, s katerim se je igralka zapletla v romanco.

Nekdanji zvezdniki priljubljene humoristične serije Prijatelji so še danes zelo dobri prijatelji, kar dokazuje tudi mini srečanje v Los Angelesu, ki so se ga udeležili Courteney Cox, Jennifer Aniston in Matt LeBlanc.

Slavno trojico so v svoje objektive ujeli tudi paparaci in po spletu je zaokrožila fotografija, na kateri sta Courteney in Matt tik pred poljubom. Ta je v hipu sprožila ugibanja, da se med zvezdnikoma plete nekaj več kot prijateljstvo, a jih je igralčev javni predstavnik že zanikal.

Spomnimo, Coxova je konec lanskega leta razdrla zaroko s pevcem Johnnyjem McDaidom in je trenutno samska. Samski pa naj bi bil tudi Matt, ki se je lani razšel z igralko Andreo Anders po osmih letih zveze. 

 

Courteney and Matt Leblanc having a friendly kiss after the reunion #courteneycox #mattleblanc

A photo posted by Courteney Cox (@loveucourteney) on

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478