Zadovoljna.si
Jelena Rozga in Stjepan Hauser

Trači

Je njune romance po nekaj tednih že konec?!

J.V.
13. 10. 2015 12.41
15

Pred nekaj tedni je številne oboževalke Stjepana Hauserja razočarala novica, da je slavni čelist v razmerju s pevko Jeleno Rozga. In če je parček še nedolgo nazaj na fotografijah izgledal zaljubljen do ušes, se je situacija sedaj menda že spremenila.

Jelena Rozga in Stjepan Hauser
Jelena Rozga in Stjepan HauserFOTO: Twitter

Kar roko na srce, ni prav nič čudnega, glede na to, da Jelena in Stjepan skupaj preživita zelo malo časa, kar je velik problem za pare, ki so dolgo skupaj, kaj šele za nov parček, ki se komaj spoznava.

Stjepan se je pred nekaj dnevi vrnil s turneje po Južni Ameriki, Jelena pa je ravno takrat odletela v Kanado, kjer jo čakajo nastopi. Razdalja med njima naj bi že terjala svoj davek in mnogi so prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj se bosta razšla. No, spet drugi pa se sprašujejo, ali je bila ljubezen med njima sploh prava in bila vse skupaj le dobra marketinška poteza.

Kakorkoli že, medtem ko Jelena pozira pred slapovi Niagare, je Stjepan na svojem družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri pozira z babico in dedkom. Kaj pa se bo zgodilo z njuno romanco, bo pokazal čas.

 

Precious two days at home!

Posted by Stjepan Hauser Official on 9. oktober 2015

 

 

See you tomorrow Toronto!

Posted by Jelena Rozga on 8. oktober 2015

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413