Zadovoljna.si
Kate Middleton, princ William

Trači

'Ali je Kate resno bolna?!'

J.V.
29. 10. 2015 07.46
28

Cambriška vojvodinja Kate Middleton se je pred nekaj dnevi v čudoviti prosojni obleki sprehodila po rdeči preprogi londonske premiere težko pričakovanega filma o najbolj priljubljenem tajnem agentu. In medtem ko je njena lepota marsikomu vzela dih, pa so se našli tudi tisti, ki so britansko princeso kritizirali. Preveč je suha, njen make-up je premočen in njeni lasje sivijo, so najbolj pogoste kritike, ki so preplavile internet.

Kate Middleton - 4
Kate Middleton - 4 FOTO: Reuters

Ni veliko žensk na svetu, ki bi se po rdeči preprogi lahko sprehodile tako graciozno in ukradle vso pozornost, kot to vedno znova uspe cambriški vojvodinji.

V ponedeljek se je Kate v spremstvu princa Williama in princa Harryja udeležila premiere novega dela Jamesa Bonda in v svetlo modri obleki iz šifona vse pustila brez besed. No, skoraj vse. Njeni kritiki so se tokrat obregnili predvsem ob njeno vitko postavo – večina se jih strinja, da je Kate zastrašujoče koščena, kar zagotovo ni dober znak, glede na to, da je pred nekaj meseci rodila. Njena vitkost je problem že od nekdaj. O njej se je govorilo pred poroko, po poroki in med prvo nosečnostjo, ko se je borila s kronično jutranjo slabostjo.

Kadar koli zapusti dom, računalniške tipkovnice po svetu združeno tipkajo in kritično ocenjujejo telo 33-letne ženske. In v začetku tega tedna je Twitter ponovno 'zagorel' s skrbjo za njeno nizko težo. »Kate Middleton izgleda grozno suha, kot da je resno bolna. Ali se bodo vsi pretvarjali, da dobro izgleda?« se glasi eden od komentarjev. »Vedno manj jo je, tako kot moževih las,« in pa: »Ali še kdo misli, da je cambriška vojvodinja nezdravo vitka? To me spominja na princeso Diano. Zelo zaskrbljujoče.«

To pa je bil le Twitter in podobnih komentarjev ni manjkalo niti na preostalih spletnih straneh in družbenih omrežjih.

Princ William in Kate Middleton
Princ William in Kate MiddletonFOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413