Zadovoljna.si
Cristiano Ronaldo - 2

Trači

Ronaldo naredil grozno napako, ker je Irina tako hotela

Z.L.
16. 06. 2012 12.49
69

Te dni so vse oči evropske športne javnosti uprte v evropsko prvenstvo v nogometu, ki poteka v Ukrajini in na Poljskem. V ospredju so predvsem zveneča igralska imena, ki si prizadevajo pokazati se v kar najboljši možni luči in s tem upravičiti svoj sloves. To pa vsekakor ne uspeva portugalskemu asu Cristianu Ronaldu, ki je na tekmi proti Danski zgrešil stoodstotno priložnost. Grešil pa naj ne bi samo na igrišču, temveč tudi v zasebnem življenju. Poglejte podrobnosti!

Irina in Cristiano veljata za enega najlepših parov v svetu slavnih in bogatih.
Irina in Cristiano veljata za enega najlepših parov v svetu slavnih in bogatih.FOTO:
Cristiano Ronaldo - 2
Cristiano Ronaldo - 2 FOTO:
Nogometni navdušenci, lepa dekleta in atraktivni zadetki so skupni imenovalec letošnjega evropskega prvenstva v nogometu, ki je že postregel s številnimi rezultatskimi presenečenji. Veliko prahu je dvignil tudi portugalski zvezdnik Christiano Ronaldo, ki je na tekmi proti Nizozemski zgrešil dve stoodstotni priložnosti. Že med tekmo so ga gledalci večkrat izžvižgali in mu z vzkliki „Messi, Messi“ parali živce. O ozadju pa so se pojavile šale, da Ronaldo ne greši zgolj na nogometnih zelenicah, temveč naj bi 'udaril mimo' tudi z izbiro svoje spremljevalke, manekenke Irine Shayk. Kljub temu da se vsi strinjajo, da sta golobčka prelep par, naj bi bila nad njegovo izbiro najbolj razočarana mama Dolores, ki jo je Cristiano na željo svoje izvoljenke vrgel iz hiše, kamor se je preselila po tem, ko je nogometaš dobil popolno skrbništvo nad sinom Cristianom Jr., da bi pazila nanj in ga vzgajala. Irina naj bi zvezdniku madridskega Reala postavila ultimat, da se bo preselila k njemu samo pod pogojem, da tam ne bo bodoče tašče, in Ronaldo je zato svojo mamo mogel odsloviti.

Poroka to poletje?

Zvezdnik portugalske izbrane vrste in ruska lepotica sicer veljata za izredno srečen in usklajen par. Ronaldo naj bi se tako po kar 28 uradnih bivših dekletih, med katerimi so bile tudi Paris Hilton, Kim Kardashian in Maria Sharapova, ob Irini dokončno umiril in si zaželel družinskega življenja. Manekenka naj bi svojemu najdražjemu oprostila tudi skok čez plot z 20-letno študentko iz Velike Britanije, katerega sad je sinček Cristiano Jr. Ruska manekenka naj bi bila nad malčkom popolnoma navdušena in se je popolnoma vživela v vlogo mamice. Že dalj časa pa se šušlja tudi, da naj bi zaljubljenca svojo ljubezen to poletje kronala s poroko, ki naj bi se zgodila na Madeiri, razmišljala pa naj bi celo o povečanju družinice. Če se bodo namigovanja uresničila, bo najbolj razočarana gotovo Cristianova mama, ki je še vedno trdno prepričana, da je sin z izbiro izvoljenke spet 'udaril mimo'.

KOMENTARJI (69)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413