Zadovoljna.si
Brad Pitt in Angelina Jolie na premier By the sea - 2

Trači

Je njegov obraz vedno bolj iznakažen?

J.V.
06. 11. 2015 13.02
40

Eden izmed najbolj vplivnih hollywoodskih parov se je pred nekaj dnevi sprehodil po rdeči preprogi premiere njunega novega filma 'By the sea', pozornosti pa tokrat ni pritegnila le Angelina, ampak tudi Brad, ki je po mnenju mnogih videti sumljivo mladostno. Zaradi tega so se pojavila ugibanja, ali si je igralec, ki velja za najbolj seksi moškega na svetu, pred kratkim privoščil lepotno operacijo.

Ko se je pojavil na rdeči preprogi Union Square Theatra v New Yorku, je bil Brad Pitt videti 20 let mlajši.

Zato ni prav nič čudno, da so se pojavile govorice, da si je igralec privoščil lepotni poseg in zgladil svoje gubice, ki so pri 50. letih nekaj povsem pričakovanega. Namigovanja o lepotnih popravkih so se v preteklosti sicer pojavila že nekajkrat. Govorilo se je, da naj bi si igralec popravil nos in čeljust.

Premiera je bila posvečena drami 'By the sea', v kateri je slavni par znova združil svoje moči. Oba sta prevzela glavni vlogi, Angelina pa je napisala tudi scenarij in film režirala. Čeprav je v preteklosti posnela že nekaj dobrih filmov, pa je njen zadnji filmski projekt prejel že nekaj negativnih kritik. Brad in Angelina sta na filmu skupaj delala več kot leto dni.

Brad Pitt in Angelina Jolie na premier By the sea - 2
Brad Pitt in Angelina Jolie na premier By the sea - 2FOTO: fameflynet.com
Brad Pitt in Angelina Jolie na premier By the sea - 3
Brad Pitt in Angelina Jolie na premier By the sea - 3FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413