Zadovoljna.si
Špela Kleinlercher

Trači

Bo Špelca Kleinlercher zibala?

Z.M.
28. 03. 2012 11.11
13

Pevka Špelca Kleinlercher, ki nas je nekoč zabavala v skupini Atomik Harmonik, nato pa pogumno stopila na samostojno glasbeno pot, naj bi bila noseča! Ujeli so jo med obiskom ginekologinje v ambulanti za nosečnice, kjer opravljajo ultrazvok. Za 26-letno Špelco, ki je trenutno v razmerju s hokejistom Žigom Pavlinom, bi bil to prvi otrok.

Bosta Špelca in Žiga postala starša?
Bosta Špelca in Žiga postala starša?FOTO: Facebook
Špela Kleinlercher
Špela Kleinlercher FOTO:

Špelca Kleinlercher, nekdanja članica priljubljene glasbene skupine Atomik Harmonik, naj bi pri 26 letih pričakovala prvega otroka. Pevka, ki se je lani, potem ko se je razšla s primorskim poslovnežem Sebastjanom Vežnaverjem, vrnila v rodne Domžale, naj bi obiskala ginekologinjo v ambulanti za nosečnice, kjer sicer novopečenim mamicam opravljajo pregled ultrazvoka.

Še vedno srečna s hokejistom

Špelca govorice še ni komentirala, če bi se izkazalo, da pod srcem res nosi otroka, pa bi bil to sad njene ljubezni s hokejistom Žigom Pavlinom. Slednjega je kar nekaj časa skrivala pred mediji, v začetku leta pa le objavila njuno skupno fotografijo na svojem Facebooku in potrdila, da sta v razmerju.

Postavni športnik zaradi športne kariere veliko časa preživi v mestu Växjö City na Švedskem, Špelca pa v Domžalah, če bosta postala starša, pa bosta morala verjetno razmišljati o skupnem domu.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375