Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Je to ona ali on?

Z.N.
21. 03. 2012 12.44
4

Najstniška senzacija Justin Bieber slovi po svojem nekoliko posebnem slogu oblačenja. Nedavno so ga paparaci ujeli ravno, ko je odhajal s treninga plesa. Oblečen v jakno z vzorcem geparda in s prisrčnim obeskom za ključe v podobi kužka, je deloval vse prej kot moško, pišejo v tujih medijih.

Justin Bieber je nedavno v intervjuju za ameriško revijo Complex povedal, da ne mara paparacev, ki ga neprestano fotografirajo. "Vedno poskušam zakriti obraz. Razjezi me, ko ljudje rečejo, da naj se že enkrat navadim, ker sem znan in ker ljudje pač hočejo videti moje fotografije. Pravijo, naj se sprijaznim, ker sem bogat," je potožil Justin. "Ampak, hej, če po osmih urah leta stopim z letala, mi ni všeč, da me fotografirajo. Utrujen sem, imam podočnjake. Jaz nikoli ne fotografiram ljudi kar tako. Na misel mi ne pade, da bi šel h komu domov, ga zbudil in fotografiral," je še dodal najstnik, ki se očitno ne more navaditi na neprestano prisotnost fotografov, čeprav mu pozornost več kot očitno ugaja. Odzval se je tudi na očitke, da je na fotografijah velikokrat videti kot dekle. "Vsak moški ima v sebi vsaj nekaj ženskega," je prepričan. "Običajno ljudje odraščajo ob mami in očetu, mene je vzgajala samo mama … Kljub vsemu mislim, da na fotografijah nisem tako grozen."

 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368