Zadovoljna.si
Fotografija, s katero je Urška želela zaustaviti govorice o podhranjenosti.

Trači

Je Urška Čepin res podhranjena?

Z.M.
29. 08. 2012 09.36
64

Nekateri slovenski mediji so nedavno poročali, da Urška Čepin deluje vedno bolj podhranjeno, ter zapisali, da ima noge kot 'suha južina'. Estradnica se je na te trditve takoj odzvala z objavo svojih fotografij, s katerimi želi dokazati, da ji prav nič ne manjka. Presodite sami.

Fotografija, s katero je Urška želela zaustaviti govorice o podhranjenosti.
Fotografija, s katero je Urška želela zaustaviti govorice o podhranjenosti.FOTO: Facebook

Urška Čepin je nedvomno ena tistih slovenskih estradnic, ki se vsak teden znajdejo na rumenih straneh in tudi sama pravi, da je nič več ne more presenetiti. "Vsak teden preberem kakšen nov trač o sebi," nam je povedala in nadaljevala, da nikakor ne razume, kako lahko nekateri menijo, da je podhranjena. "Trudim se zdravo prehranjevati, redno se rekreiram in nikakor nisem podhranjena. Kot vsaka ženska imam včasih občutek celo, da imam kakšen kilogram preveč," nam je zaupala.

S svojim telesom je zadovoljna.
S svojim telesom je zadovoljna.FOTO: Facebook

S svojim telesom je zadovoljna

S svojim telesom je povsem zadovoljna in na sebi ne bi spremenila prav nič. Svoje prepričanje je utemeljila tudi s svojo fotografijo v kopalkah, ki jo je objavila na Facebooku. "Mislim, da ne izgledam prav podhranjena," je zapisala pod njo, večina njenih spletnih prijateljev pa se je s tem strinjala. Svetlolasa starleta je sicer vajena medijskih škandalov in tračev, a se trudi živeti svoje življenje po svoji vesti. Nedavno je z Maksom Modicem sodelovala pri snemanju slovenskega pornofilma Gremo mi po svoje, večino svojega prostega časa pa namenja svojemu sinu Valu.

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368