Zadovoljna.si
Odkar se je razšel s Cressido naj bi bil Harry samski.

Trači

Je ves ta čas lagal?!

J.V.
16. 06. 2015 08.04
18

Marsikdo je bil prepričan, da je britanski princ Harry že nekaj časa samski, a kot kaže, so se močno zmotili. Če gre verjeti najnovejšim informacijam, naj bi zaželeni samec že nekaj časa imel dekle, ki pa jo je do sedaj uspešno skrival pred mediji in javnostjo.

Odkar se je razšel s Cressido naj bi bil Harry samski.
Odkar se je razšel s Cressido naj bi bil Harry samski.FOTO: Reuters

Princ Harry že nekaj časa trdi, da je samski, britanski mediji pa poročajo, da to ni res in da je Harry po razhodu s Cressido Bonas končno spet našel srečo. Njegovo srce naj bi osvojila 29-letna Jenna Coleman.

Parček so pred kratkim ujeli na polo tekmi, govorice o njuni romanci pa so hitro zanetile splet. Nagovorila jih je tudi Jenna, ki je dejala, da je njun odnos popolnoma prijateljski, a s svojimi besedami marsikoga ni prepričala.

Jenna je bila pred tem v romantični zvezi z igralcem priljubljene serije Igra prestolov Richardom Maddenom. Do razhoda naj bi prišlo, ker naj bi bila oba pod vedno večjim pritiskom slave.

Jenna Coleman
Jenna ColemanFOTO: Reuters

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471