Zadovoljna.si
Liv Tyler - 2

Trači

Njegov korenjak je postal glavna atrakcija na spletu!

J.V.
25. 07. 2014 13.47
21

Potem ko se je še nedolgo nazaj pisalo o igralcu Jonu Hammu in njegovem ogromnem korenjaku, se je tokrat v središču pozornosti zaradi svojega premoženja znašel Justin Theroux. Zaročenec Jennifer Aniston je s svojo izboklino v hlačah popolnoma zmedel igralko Liv Tyler, ki je dejala, da nikakor ni mogla umakniti pogleda z njegovega korenjaka.

Liv Tyler - 2
Liv Tyler - 2FOTO: Reuters

Hollywoodska zvezdnica Liv Tyler in igralec Justin Theroux sta pred kratkim skupaj zaigrala v filmu The Leftovers. V nedavnem intervjuju, je igralka razkrila, po čem se bo sodelovanja najbolj spominjala. »Bil je prizor, v katerem je tekel,« je dejala 37-letnica in dodala:«In v njegovih hlačah je bila ogromna izboklina in bila je povsod.«

»Kadarkoli gledam prizor me zamoti. Ne morem si pomagati, da ne bi gledala tja. Toda izbokline nisem opazila v nobenem drugem primeru,« pravi Liv, ki je v intervjuju razkrila tudi, kaj je slaba plat tega, da je hčerka slavnega rokerja Stevena Tylerja. »Slabost je ta, da se rad vozi z limuzinami in zaradi tega mi je zelo nerodno.«

Sicer pa je Justin le eden izmed mnogih zvezdnikov, ki slovijo po svojem korenjaku. Igralec naj bi se v bližnji prihodnosti sprehodil do oltarja z nekdanjo zvezdnico serije Prijatelji Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston in Justin Theroux (premiera The Leftovers) - 6
Jennifer Aniston in Justin Theroux (premiera The Leftovers) - 6 FOTO: X17 Agency


 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493