Zadovoljna.si
Jessica Simpson

Trači

Razkrinkali njeno vročo afero!

J.V.
13. 08. 2014 07.52
2

Viri poročajo, da naj bi se sveže poročena Jessica Simpson zapletla v sodiščne procese poročenega moškega. Ameriški časnik National Enquirer domneva, da je imela hollywoodska zvezdnica z moškim afero in je zaradi tega sedaj vpletena tudi v njegovo ločitev. Kdaj naj bi se z njim videvala in koliko časa je afera trajala, za zdaj ostaja skrivnost, in podatek, ki ga ve le sodišče.

Eric Johnson in Jessica Simpson
Eric Johnson in Jessica SimpsonFOTO: Instagram

Hollywoodska zvezdnica je na svoj poročni dan zaradi nosečnosti čakala dobri dve leti, pred nekaj tedni pa ga končno dočakala. V intimni poročni ceremoniji je svojemu izbrancu in očetu svojih dveh otrok obljubila večno zvestobo. Z Ericom Johnsonom sta si privoščila tudi medene tedne, ki pa jih je sedaj nepreklicno konec.

Jessica se je namreč znašla na zadnji naslovnici ameriškega tabloida, ki je poznan po svojih šokantnih obtožbah. Priljubljena pevka naj bi se že pred časom zapletla v vročo afero s poročenim moškim, ki se sedaj ločuje. Tako se je morala tudi zvezdnica pojaviti na sodišču, vse umazane podrobnosti primera pa za zdaj ostajajo nerazkrite.

Ali je imela Jess afero v času, ko je bila že z Ericom ali pred tem, ni znano, vsekakor pa ji obtožbe ne bodo prinesle dobre reklame.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493