Zadovoljna.si
Brooklyn Blue se ni jezila na fotografe, ravno nasprotno – nagradila jih je.

Trači

Tako ji je bilo vroče, da se je ...

Z. T.
28. 11. 2012 15.17
6

... slekla. Nekatere zvezdnice nimajo mere, kadar gre za zabavo, še huje postane, kadar je vmes alkohol. Tako je skupina prijateljic na ulici uprizorila predstavo, ob kateri so se marsikomu odpirala usta.

Brooklyn Blue se ni jezila na fotografe, ravno nasprotno – nagradila jih je.
Brooklyn Blue se ni jezila na fotografe, ravno nasprotno – nagradila jih je.FOTO: Profimedia
Vesela druščina si je dala duška.
Vesela druščina si je dala duška. FOTO: Profimedia
Britanska porno igralka z umetniškim imenom Brooklyn Blue si je s prijateljicami privoščila divji večer v nekem nočnem klubu. Druščina je bila tako razposajena, da je rajanje nadaljevala kar na ulici, potem ko se je napotila proti taksiju. Dekleta, ki so zaradi narave svojega dela nadvse sproščena, kadar pokažejo kakšen del kože več, so tako pred vhodom v nočni klub uprizorila predstavo, ki je na trenutke mejila na erotični šov.

Paparaci jih čakajo

Zadnje čase se tako ali drugače slavni bolj malo obremenjujejo s tem, da bi jih paparaci lahko zalotili, medtem ko v vinjenem stanju zapuščajo zabave. Tako so pred kratkim britanski fotografi zasačili celo osebo modre krvi, in sicer najljubšo vnukinjo kraljice Elizabete Zaro Phillips. 31-letnica je bila tako opita, da se je ob odhodu iz nekega kluba najprej usedla v štiri napačne avtomobile, preden so jo varnostniki spravili v taksi. Med slavnimi Britankami je bila pogosto žrtev paparacev tudi manekenka Kate Moss, ki je v svojih najboljših časih redno postregla s kakšno večerno "predstavo".

Zara Phillips se je usedla v štiri napačne avtomobile.
Zara Phillips se je usedla v štiri napačne avtomobile.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413