Zadovoljna.si
Kim zanika, da je na fotografiji res ona.

Trači

Slavna Američanka vse zanika ...

Z.K
29. 04. 2012 16.53
14

Na spletu so se pred kratkim pojavile fotografije gole Kim Kardashian, ki v kuhinji peče jajca na oko. Ob pogledu na posnetke je marsikdo najverjetneje zavzdihnil: za slavo vse! Ameriška starleta pa je po objavi fotografj javnosti nemudoma sporočila, da ženska, ki gola stoji ob štedilniku, ni ona.

Kim zanika, da je na fotografiji res ona.
Kim zanika, da je na fotografiji res ona.FOTO:

Fotografije gole Kim Kardashian ob štedilniku je v četrtek objavil portal MediaTakeOut in pojasnil, da gre za starejše posnetke, ki so nastali, še preden si je starleta dala povečati prsi. Danes so Kimini predstavniki za stike z javnostjo zanikali, da bi bila gola lepotica na fotografijah Kim: "To ni ona. Ženska na posnetku ji ni niti najmanj podobna!" Čeprav dekle na posnetku zelo spominja na Kim, ni razloga, da ji ne bi verjeli, ko zanika, da so fotografije njene. Tudi zato ne, ker je z javnostjo delila že veliko intimnejše trenutke in dele telesa od teh, ki so vidni na fotografijah. Ne le da je javnost lahko videla njen domači pornofilm, fotografirala se je tudi za moško revijo in sploh s publiko deli vse, kar se ji v življenju dogaja. Temnolasa Američanka že od nekdaj tudi zanika, da bi si dala povečati prsi in zadnjico pri lepotnem kirurgu. Vztrajno zatrjuje, da je vse na njenem telesu delo matere narave. Zaradi stalnega ugibanja, ali je njena zadnja plat delo matere narave ali si ni morda pomagala z lepotnimi kirurgi, pa se je pred slabim letom odločila, da obišče zdravnika in vsem dvomljivcem z rentgenom dokaže, da je njena ritka povsem naravna.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375