Zadovoljna.si
Brigitte in Killian

Trači

Jokal, ko je videl fotografije pijane mame

Z. T.
17. 08. 2012 16.41
8

''Jokal sem, ko sem videl svojo mamo v takšnem stanju.'' Takšen je bil odziv Killiana, sina Brigitte Nielsen, ko so svet obkrožile fotografije njegove mame, ki hudo vinjena leži v nekem parku.

23-letni Killian je zelo zaskrbljen za zdravje svoje mame.
23-letni Killian je zelo zaskrbljen za zdravje svoje mame.FOTO: fameflynet.com
''Mislil sem, da je ozdravela, da ni več odvisna od alkohola, saj sem tudi sam spremljal njeno težko pot iz tega brezna,'' se je medijem izpovedal Killian Gastineau, 23-letni sin igralke Brigitte Nielsen. ''A te fotografije so dokaz, da moja mama še vedno zelo trpi in potrebuje pomoč. Upam, da bom zmogel, ker me zelo skrbi za njeno zdravje.'' Killiana so oblile solze, ko je zagledal fotografije, na katerih njegova 49-letna mama v velikih požirkih pije vodko in nemočna leži sredi nekega parka.

Kriv je stres

23-letnik je prepričan, da je vse skupaj povzročil prevelik stres. ''Moja babica, se pravi njena mama, je bolna. Rad bi bil z njo in kolikor hitro bom lahko, se bom usedel na letalo za Los Angeles. Zdaj me potrebuje.''

Se ni ozdravila?

Nielsenova, nekdanja žena slavnega Silvestra Stallona, je leta 2007 na pobudo družine pristala v kliniki za odvajanje od alkohola in drog. Po uspešni rehabilitaciji je večkrat dejala, da se alkohol ne bo več dotaknil njenih ustnic ter da se počuti kot "nov človek". Nielsenova, ki je bila poročena petkrat in ima štiri sinove, je več kot očitno znova izgubila boj z alkoholom.

Brigitte je šokirala svet.
Brigitte je šokirala svet.FOTO: JLP

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375