Zadovoljna.si
Madonna in Lourdes

Trači

Ups, mama bo huda!

Z.M.
30. 03. 2012 10.54
6

Lourdes, 15-letna hčerka pop ikone Madonne, več kot očitno hodi po stopinjah svoje mame. Najstnica, ki se lahko kljub mladosti pohvali z lastno modno linijo, po pevki ni povzela le njene podjetnosti, temveč tudi slabe navade. Lola, kot jo kličejo domači, se je namreč po ulicah New Yorka mrtvo hladno sprehajala s cigareto v roki, čeprav je v ZDA kajenje dovoljeno mladostnikom, ki so že dopolnili 18 let. Najstnica se prav nič ni obremenjevala s tem, da so njeno kajenje v svoj objektiv ujeli paparaci.

Madonna in Lourdes
Madonna in Lourdes FOTO: Reuters

  Madonna rada poudarja, kako ponosna je na svojo 15-letno hčerko Lourdes Leon, ki je več kot očitno prava kopija svoje mame. Ne le da je podjetna in talentirana kot Madonna, pridno povzema tudi mamine slabe navade! Potem ko je pevka v svojem zadnjem videu Girl Gone Wild pozirala s cigareto med zobmi, so v podobni pozi na ulicah New Yorka ujeli tudi Lourdes. Najstnica je sproščeno kadila in uživala v moški družbi, po fotografijah sodeč pa ji kajenje ni tuje.

Na turnejo skupaj z mamo

15-letna Madonnina prvorojenka sicer želi iti po maminih stopinjah, Madonno pa naj bi kot ena od spremljevalnih plesalk spremljala na turneji, ki jo bo pop ikona začela maja v Izraelu. Tako mama kot hči se že veselita tega, da bosta skupaj stali na odru, saj se bo to zgodilo prvič. Dvomimo pa, da se bo Madonna strinjala s tem, da bo njena 15-letna hči, ki postaja prava lepotica, med odmori hitela ven na cigareto!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368