Zadovoljna.si
Amber Rose

Trači

Tako tesno, da je počilo!

Z.M.
04. 06. 2012 15.36
45

Amber Rose, nekdanja manekenka in raperka, ki je pred časom grela posteljo tudi pevcu Kanyeju Westu, je očitno zaprisežena ljubiteljica pajkic. 28-letna zvezdnica nas vsak teden preseneti z novo izbiro oprijetih hlač, ki pa žal ne laskajo njeni postavi! Pred dnevi so jo fotografi v Los Angelesu ujeli v strganih pajkicah, ki so izgledale, kot bi se razpočile na njenih stegnih.

Amber Rose
Amber Rose FOTO:

Dnevi, ko je Amber Rose blestela v modnem svetu in vzbujala vzdihe na račun svoje postave, so očitno mimo. Nekdanja manekenka in raperka, ki je pred leti grela posteljo priljubljenega pevca Kanyeja Westa, že nekaj časa toži, da se je zredila, a to, kot kaže, ne vpliva na izbor njene garderobe. Še vedno ostaja zvesta pajkicam, ki pa njeni postavi ne delajo usluge. Tigraste, žametne, usnjene, luknjaste, samo da so hlače čim tanjše in oprijete. Pred dnevi so jo fotografi ujeli v mestu angelov, kjer se je sprehajala v pajkicah, s katerih so zevale ogromne luknje. Slednje so razkrivale njena obilna ženstvena stegna , ki jih krasijo različni tatuji.

Zagovarja individualnost

Zaročenka raperja Wiz Khalifa, ki ji je pomagal iz depresije, v kateri se je znašla, potem ko je izgubila agenta in službo, sicer zagovarja načelo, da moraš biti vedno to, kar si. Svojo ideologijo redno širi na Twitterju, kjer poudarja, da bi moralo biti vsem vseeno, kaj si drugi mislijo o njih, saj bodo le tako lahko srečni.

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413