Zadovoljna.si
Vanesso so razjezili paparaci.

Trači

Kaj jo je tako razjezilo?

Z.M.
16. 08. 2012 12.04
5

Zvezdnica preživlja burno obdobje v zasebnem življenju in vse, kar si želi, je nekaj miru. A težko je imeti mir, če si lep in slaven. Med dopustom v elitnem Saint Tropezu pa je zvezdnici prekipelo in v zrak je dvignila roko z iztegnjenim sredincem. Preverite, kdo je jezna dama in kaj jo je tako razjezilo.

Vanesso so razjezili paparaci.
Vanesso so razjezili paparaci.FOTO: fameflynet.com

Vanessa Paradise in Johnny Depp sta pred nekaj meseci polnila medije s svojo ločitvijo, vse od dneva, ko sta se razšla, pa jima na vsakem koraku sledijo paparaci. Depp se je z njimi že večkrat fizično spopadel, njegova zdaj že nekdanja žena Vanessa pa je ubrala drugačno taktiko. Med dopustovanjem na Azurni obali, kjer je uživala z otrokoma , 10-letnim Jackom Johnom in 13-letno Lily Rose, je fotografom pokazala, kaj si misli o njih. Visoko v zrak je dvignila roko z jasno iztegnjenim sredincem, medtem ko sta se njena potomca trudila, da bi skrila svoja obraza.

Mali Jack je izjemno podoben svojemu slavnemu očetu igralcu.
Mali Jack je izjemno podoben svojemu slavnemu očetu igralcu.FOTO: fameflynet.com

Johhny se je že vrnil na snemanje

Med izkrcavanjem iz čolna na večjo jahto je paparacem vseeno uspelo v objektiv ujeti Lily in Jacka, ki sta močno podobna svojim slavnim staršem. Po začetni jezi se je Vanessa pomirila, uživala s svojo družino in ignorirala fotografe, ki so verjetno pričakovali, da bodo skupaj ujeli vse člane nekdaj srečne družine. O Johnnyju Deppu ni bilo sledi, saj se je igralec že vrnil nazaj na prizorišče snemanja svojega novega filma The Lone Ranger, prijatelji para, pa trdijo, da sta se pred tedni na skupnih počitnicah trudila, da bi rešila svoje 14-letno razmerje.

13-letna Lily Rose želi biti pevka, tako kot mama.
13-letna Lily Rose želi biti pevka, tako kot mama.FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375