Zadovoljna.si
Madonna - 1

Trači

Madonna je polna modric

Z.N.
13. 03. 2012 15.54
0

Madonna se zelo trudi, da bi bili koncerti v sklopu nove turneje, na katero se podaja, čim popolnejši. Vaje naj bi bile izjemno naporne, kot kaže, pa tudi precej boleče. Madonna je namreč na svojem Facebook profilu objavila nekaj fotografij modric, ki so nastale med intenzivnimi pripravami na nastope.

Modrica na nogi ...
Modrica na nogi ...FOTO: Facebook
... in na zadnjici.
... in na zadnjici. FOTO: Facebook

Na fotografijah, ki jih je objavila na svojem uradnem Facebook profilu, ima Madonna močno otečeno ustnico ter modrice na nogah in zadnjici. "Presekala sem si ustnico, ko sem vadila Girl Gone Wild," je zapisala pod fotografijo presekane in otečene ustnice. Pod fotografijo modrice na nogi je zapisala: "Modrica je posledica vaj." Pod tretjo fotografijo pa pojasnila, da ima na zadnjici modrico v obliki srca. Madonna je poškodbe staknila med padcem na vaji s plesalci. "Ni enostavno vzgajati štirih otrok in imeti take kariere, kot jo imam. Zahteva veliko psihičnega in fizičnega napora," je pojasnila. Pod albumom objavljenih fotografij je na gumb "všeč mi je" kliknilo že več kot 9.700 ljudi, več kot 3.000 zaskrbljenih oboževalcev pa jo je zasulo z večinoma pozitivnimi komentarji, v katerih so ji zaželeli čimprejšnje okrevanje in ji namenili ogromno spodbudnih besed.

Madonna, ki bo avgusta praznovala 54. rojstni dan, se sicer pripravlja na turnejo, na kateri bo promovirala svoj novi album MDNA. Turnejo naj bi začela 29. maja v izraelskem Tel Avivu, v avgustu naj bi pot nadaljevala po Severni Ameriki.

Zvezdnica je fotografije z modricami objavila na objavila na svojem uradnem Facebook profilu.
Zvezdnica je fotografije z modricami objavila na objavila na svojem uradnem Facebook profilu.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368