Zadovoljna.si
Alya

Trači

Kaj se je zgodilo s slovensko pevko?

Z.M.
02. 04. 2012 15.07
14

Pevka Alya rada eksperimentira s svojim videzom, zato smo že vajeni tega, da pogosto spreminja svojo pričesko. Na letošnjih viktorjih je presenetila s povsem kratko pričesko, pred dnevi pa je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna. Z daljšimi svetlimi lasmi, očali in v športnih oblačilih prav nič ne spominja na glasbeno divo.

Alya
AlyaFOTO: Facebook

Slovenska pevka Alya je pred časom presenetila s krajšo pričesko, a sodeč po fotografiji, ki jo je pred dnevi objavila na svojem Facebooku, že pogreša daljše lase.

Na sliki namreč nosi svetlo lasuljo, korekcijska očala, kapo in športna oblačila, v katerih je sicer nismo vajeni. Alya je očitno v zasebnem življenju običajno in prav nič divje glamurozno dekle, ki s svojo energijo brez težav zapolni vsak oder.

Deseta obletnica

Kadar Savinjčanka ne nastopa, mlade nadobudne glasbenike uči petja, v prostem času pa se posveča tudi svoji drugi ljubezni, konjem.

Letos praznuje že kar deseto obletnico glasbenega ustvarjanja, ki jo bo obeležila z novim albumom, poleg tega pa je ena od ambasadorjev resničnostnega talent šova X Factor.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368