Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Kaj se skriva v hlačkah?

Z. T.
23. 08. 2012 14.03
14

Nekatere srečnice se v svoji koži tako dobro počutijo, da si na plaži lahko privoščijo resnično miniature kopalke. Toda čisto majhne krpice lahko povzročijo tudi težave, kot jih je imela slavna Hrvatica, ki ji spodnji del njenih bikink kar ni dal miru. Poglejte.

V italijanskih medijih že kroži šala na račun producentke hrvaškega rodu Rite Ružić, ki že vse poletje pozira na plaži v Miamiju in razkazuje svojo zavidanja vredno postavo. Tokrat se je 51-letnica na plaži očitno nadvse dolgočasila, bila je sama, brez svojega 'toy boy-ja'. Poležavala je na svojem ležalniku in očitno jo je nekaj motilo na spodnjem delu njenih kopalk, ki jih je hitela popravljati, ne meneč se za paparace, ki so stalni 'gostje' njenega oddiha. Preveč zavzeta pri svojem opravilu, je hlačke dvignila nekoliko preveč in tako pokazala tisti del telesa, ki je sicer nepovabljenim skrit.

Uživa samsko življenje

Rita, ki se lahko pohvali s postavo dvajsetletnice, je letošnje poletje medijem 'pokazala' svojega novega ljubimca, 'toy boy' lanskega poletja je očitno že preteklost. Sicer pa je bila uspešna italijanska filmska producentka hrvaških korenin 17 let poročena z veliko starejšim moškim, sedaj pa se je 'preusmerila' na mlade žrebce.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368