Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Kaj takega ne vidite vsak dan!

J.V.
08. 08. 2014 10.22
17

Potem ko sta se aprila zaročila, so Danniello Westbrook in njenega mlajšega fanta ujeli na romantičnih počitnicah, ki jih parček preživlja v Turčiji. Televizijska voditeljica in igralka je svoje obline razkazovala v (pre)majhnem bikiniju, ki ji je med namakanjem v morju skoraj pobegnil. A se zaradi tega ni kaj dosti sekirala.

Dannielle Westbrook je ena tistih zvezdnic, ki prisegajo na mlajše ljubimce. Paparaci so jo pred kratkim zalotili v objemu njenega mladega zaročenca Toma Richardsa.

Potem ko jo je pred nekaj meseci zaročil, si je parček očitno sedaj privoščil predporočne medene tedne, na katerih niti za sekundo ne moreta umakniti rok drug z drugega. V majhnem roza bikiniju je zvezdnica komaj lovila svoje obline in se morala ves čas držati za svoje silikonsko oprsje, da ji ni pobegnilo iz modrčka.

Golobčka sta vsekakor še dodatno dvignila temperature v vroči Turčiji in če je kdo dvomil v njuno ljubezen, sta mu sedaj brez dvoma zaprla usta.

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493