Zadovoljna.si
Victoria se je zvijala na ležalniku.

Trači

Spet je bila glavna na plaži ...

Z.M.
23. 10. 2012 10.52
1

Manekenka in zajčica je izkoristila sončen dan v Miamiju in se v oranžnih kopalkah raztegovala na mestni plaži. Ob tem ji je uspelo narediti tudi kar nekaj čudnih poz, ki so zmedle mimoidoče. Poglejte fotografije!

Victoria se je zvijala na ležalniku.
Victoria se je zvijala na ležalniku.FOTO: Profimedia
Priznati moramo, da je svetlolaska zelo gibčna.
Priznati moramo, da je svetlolaska zelo gibčna. FOTO: Profimedia

38-letna svetlolasa zapeljivka Victoria Silvstedt nima težav z razkazovanjem svojega telesa, zato je z veseljem izkoristila lep sončen dan v Miamiju in se v kopalkah raztegovala na ležalniku na peščeni plaži. Zajčica, voditeljica in manekenka se je postavljala v čudne poze in v oranžnih kopalkah nedvomno pritegnila ogromno pogledov.

Z belih strmin na modne brvi

Victoria je bila sicer rojena na Švedskem, preden se je podala v manekenske vode, pa je trenirala smučanje. Pri šestnajstih je zaradi poškodbe ramena smuči obesila na klin in se dve leti kasneje prijavila na tekmovanje za miss Švedske. Po nekajletnem delu v modi jo je opazil Hugh Hefner in jo povabil na slikanje za moško revijo. Nato se je njena kariera strmo vzpenjala in danes Victoria velja za eno tistih manekenk in modelov, ki se lahko pohvalijo z lepo oblikovanim telesom, na katerem ni prostora za celulit.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413