Zadovoljna.si
Martin Henderson

Trači

Patetično! Mladega ljubimca si je izmislila

STA
13. 08. 2012 16.36
7

Kaže, da ameriška zvezdnica še zdaleč ni prebolela razpadlega zakona, čeprav se trudi prepričati svet, da je to zanjo preteklost. V javnosti se je pokazala s precej mlajšim postavnežem in s tem razširila govorice, da je to njen novi ljubimec. A kaže, da je to storila s točno določenim namenom.

Ločitev jo je uničila.
Ločitev jo je uničila. FOTO: Reuters
Demi Moore je ločitev od mladega soproga Ashtona Kutcherja močno prizadela, a nedavno je javno pokazala, da je postavnega igralca prebolela. Paparacem se je nastavila z 12 let mlajšim Novozelandcem in mediji vsega sveta so se razpisali, da ima Demi novo 'igračko'. A kaže, da je bila vse skupaj zgolj farsa.

Le fotografije

Fotografije, na katerih se 49-letna Demi Moore in Martin Henderson, 37-letni novozelandski igralec, sprehajata in veselo smehljata, so kot blisk obkrožile svet. 'Demi ima novega fanta!', so se skorajda že veselili mediji, ki so nedolgo nazaj pisali o igralkinih zdravstvenih težavah, ki so bile posledica ločitve.

Smili se mu

''Vse skupaj je bila Demijina ideja,'' pravi neimenovani vir ameriške revije Enquirer. ''Z Martinom se druži le zato, ker si obupano želi dokazati, da je pozabila na Ashtona in je v njeno življenje vstopil nov moški. A ne gre za to. Sta zgolj prijatelja in to je to. Martinu se Demi pravzaprav smili. Vsekakor ga razmerje z njo ne zanima.''

Ashton že živi z Milo

Demi je namreč zelo prizadelo, ko se je razvedelo, da se Ashton dobiva z igralko Milo Kunis, ki je od nje mlajša kar 20 let. Še huje jo je 'udarilo', ko je zvedela, da zaljubljeni parček že živi skupaj ter da naj bi že delala na otroku.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375